Zabíjačková polévka - krev a vliv krve na zdraví, budete se divit
Když se řekne krev, představíte si hned upíra.
Ale koukněte se na africký kmen Masajů, vysocí, urostlí, silní a zdraví.
Tito muži pravidelně užívají krev, tradice u nich velí čerstvou teplou dobytčí krev.
Víme, proč je tomu tak, že jsou silní a nepřekonatelní v boji.
Krev obsahuje nukleotidy. Jsou to takzvané nukleové kyseliny a enzymy.
My si je musíme dopřávat v živočišné či rostlinné stravě, oni je mají hned a
dobře rozložitelné z krve.
Tyto nukleotidy dělají člověka silným, ale významnější je to, že nastartují jeho imunitu.
Nukleotidy také obnovují střevní sliznici, plíce a kůži.
Pomáhají tedy kuřákům, lidem trpící tuberkulózou, ale i rakovinou kůže a různými exémy.
Zkuste si najít nějakého místního řezníka a sežeňte si krev vepřovou.
Můžete z ní udělat pro naši zem typickou černou zabíjačkovou polévku, lidově prdelačku.
Pokud trpíte špatnou imunitou a nechcete jíst krev, pak nezbývá než stejné
složky získat z jiných potravin.
Nukleotidy obsahují také játra, kvasnice, kaviár, luštěniny a morek.