Zabíjačková polévka - krev a vliv krve na zdraví, budete se divit

06.02.2016 18:47

 

Když se řekne krev, představíte si hned upíra.

Ale koukněte se na africký kmen Masajů, vysocí, urostlí, silní a zdraví.

Tito muži pravidelně užívají krev, tradice u nich velí čerstvou teplou dobytčí krev.

Víme, proč je tomu tak, že jsou silní a nepřekonatelní v boji.

Krev obsahuje nukleotidy. Jsou to takzvané nukleové kyseliny a enzymy.

My si je musíme dopřávat v živočišné či rostlinné stravě, oni je mají hned a

dobře rozložitelné z krve.

Tyto nukleotidy dělají člověka silným, ale významnější je to, že nastartují jeho imunitu.

Nukleotidy také obnovují střevní sliznici, plíce a kůži.

Pomáhají tedy kuřákům, lidem trpící tuberkulózou, ale i rakovinou kůže a různými exémy.

Zkuste si najít nějakého místního řezníka a sežeňte si krev vepřovou.

Můžete z ní udělat pro naši zem typickou černou zabíjačkovou polévku, lidově prdelačku.

Pokud trpíte špatnou imunitou a nechcete jíst krev, pak nezbývá než stejné

složky získat z jiných potravin.

Nukleotidy obsahují také játra, kvasnice, kaviár, luštěniny a morek.