Jak na nemoci, řešte překyselení těla a doplňte prvky

07.03.2015 22:57

Zdravím všechny ty, kteří jsou zdraví i ty, kteří jsou nemocní,

protože tento článek by měly číst obě skupiny lidí.

Pokud je tělo překyselené, je zásadním to poznat.

Nejlépe to poznáte na svém tělesném pachu, je kyselý.

Poznají to bezpečně zvířata a dávají vám to najevo, ale mnozí z vás je neslyší.

Poznáte to i podle moči, když si v lékárně koupíte proužky na kyselost a

dáte je do moči, bezpečně vám ukážou vaše pH.

A pokud máte problémy s plísněmi na nehtech, candidozou, výtoky a svěděním těla,

pak jste bezpečně dlouhodobě překyselení.

Jelikož je to nejčastější průvodce než vznikne nemoc, je dobré se na ni více zaměřit.

Pokud tělo začne být zásadotvorné - normální, pak se i vaše nemoci rychle ztratí.

Prvním úkolem je prevence. Prevence je v jídle.

Abyste věděli, čemu se máte vyhnout a naopak co jíst více,

najděte si jídelníček dle vaší krevní skupiny a vyházejte z jídelníčku.

Tím předejdete nemocím a překyselení, ale také výrazně dokážete zhubnout.

Protože překyselené tělo zadržuje i vodu.

Při překyselení jezte více švestek, rynglí s modrou či červenou slupkou,

červenou papriku, ředkev, ředkvičky, brokolici, špenát, zázvor, česnek,

cibuli, citrón, rajčata, meloun, sušené fíky, mrkev, hrušky,

celer, řepu a zeleninovou nať.

Dále můžete černou melasu, med, plzeňské pivo, banány a meruňky.